• 1403/04/03 - 14:52
  • - تعداد بازدید: 102
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نقشه راه خاک کشور طراحی شده است

 

معاون آب و خاک وزارت جهادکشاورزی گفت: نقشه راه برای محافظت از خاک در این معاونت طراحی شده است.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهادکشاورزی، صفدر نیازی شهرکی در مراسم گرامیداشت روز جهانی مقابله با بیابانزایی و خشکسالی گفت: سازگاری با تغییرات آب و هوایی، پایداری تولید، کاهش تغییرات آب و هوایی، احیای خاک و حفاظت از محیط زیست از اهداف نقشه راه خاک هستند.

وی با بیان این که اوضاع خوبی در حوزه خاک در خاورمیانه نداریم، اظهار داشت: حکمرانی ضعیفی در مورد خاک داشته‌ایم و به حوزه خاک به اندازه آب توجه نشده است.

نیازی شهرکی تصریح کرد: وسعت خاک‌های کشور کم شده ضمن آن که با شوری و کاهش کیفیت خاک و استفاده بی‌ضابطه پساب در اراضی کشاورزی روبرو هستیم.

وی تصریح کرد: 55 درصد از خاک‌های ایران دارای ماده آلی زیر یک درصد است و 33 درصد خاک‌ها کمبود پتاسیم دارند.

معاون وزیر جهادکشاورزی گفت: برای پایداری تولیدات کشاورزی باید خاک را جدی بگیریم.

وی افزود: امروزه رویکردهای جدیدی به خاک مطرح است و از جمله کیفیت، سلامت، اقتصاد، امنیت و حکمرانی خاک جزو مولفه‌های جدید هستند.

  • گروه خبری : اخبار روز
  • کد خبر : 178696
مریم  مهدوی
خبرنگار

مریم مهدوی

تصاویر